Τρισδιάστατη μοντελοποίηση ενός τρακτέρ και ενός ρυμουλκούμενου ιλύος εξοπλισμένου με σύστημα κεντρικής πίεσης (CTIS)

Μοντελοποίηση φουσκώματος αγροτικών ελαστικών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟ CTIS

picture of Sean Higgins CTIS expert

Sean Higgins CTIS expert

Γεια σας! Είμαι ο Sean, ο ειδικός σας στο CTIS.

 

Πείτε μας περισσότερα για εσάς εάν θέλετε πρόσθετες πληροφορίες για το CTIS

common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid

Παρέχοντας τη διεύθυνση email μου και κάνοντας κλικ στην επιλογή «Εγγραφή», συμφωνώ να λαμβάνω προωθητικά email από τη Michelin. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Michelin επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, κάντε κλικ εδώ.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

 

ΓΝΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ CTIS***

Ο εξοπλισμός γίνεται βαρύτερος, ταχύτερος και ισχυρότερος. Τα χωράφια είναι πιο μακριά. Κατά την οδήγηση, χρειάζονται υψηλότερες πιέσεις για να αντιμετωπιστεί η θερμότητα, το βάρος και η ταχύτητα, ενώ η εργασία στο χωράφι απαιτεί τη χαμηλότερη δυνατή πίεση για να εξασφαλιστεί η μέγιστη πρόσφυση και η ελάχιστη πίεση στο έδαφος. Η προσκόλληση σε μια πίεση ενέχει μειονεκτήματα - μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει το CTIS.

Το CTIS είναι μια προηγμένη τεχνολογία που σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την πίεση των αγροτικών ελαστικών με βάση το έδαφος και τις συνθήκες οδήγησής σας. Με το CTIS, μπορείτε να προσαρμόσετε την πίεση των ελαστικών σας εν κινήσει, βελτιώνοντας τις επιδόσειςη του οχήματος, την εξοικονόμηση καυσίμου και τη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Το CTIS της Michelin έχει σχεδιαστεί για να μεταμορφώνει την οδηγική σας εμπειρία και να εξασφαλίζει βέλτιστη έλξη όπου κι αν πάτε!

 

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ CTIS!

Χρησιμοποιήστε τα σωστά ελαστικά και υπηρεσίες για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας

CTIS: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας

Έως και 4% αύξηση στην παραγωγικότητα λόγω βελτιωμένης έλξης*

Αυξημένη έλξη, λιγότερη ολίσθηση, αύξηση της διάρκειας ζωής και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Βελτιώστε την εξοικονόμησή σας: κατανάλωση καυσίμου,διάρκεια ζωής ελαστικών…

CTIS: Μειώστε τα κόστη σας

Μειώστε τα κόστη σας

Έως και 10% εξοικονόμηση καυσίμου κατά τη χρήση στο χωράφι κατά τη ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών σας*

Η αυξημένη επιφάνεια του ελαστικού δημιουργεί λιγότερη πίεση στο έδαφος, αποφεύγοντας τη συμπίεση και διατηρώντας τη γεωργική απόδοση στο μέγιστο δυναμικό της.

Αυξήστε την απόδοση από τη γη σας

CTIS: Προστατέψτε το χώμα σας

Προστατέψτε το χώμα σας

Έως και 33% μείωση της πίεσης στο έδαφος όταν χρησιμοποιείται ρυθμισμένη πίεση**

Η καλύτερη διαχείριση της πίεσης οδηγεί σε λιγότερη φθορά των ελαστικών, λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και λιγότερο χρόνο εργασίας, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε καλύτερα το μηχάνημά σας.

Μειώστε τη συμπίεση του εδάφους χάρη στις υπηρεσίες και τα ελαστικά μας

CTIS: Μειώστε το σπινάρισμα των τροχών

Μειώστε το σπινάρισμα των τροχών

Έως και 30% μείωση στην απώλεια πρόσφυσης όταν χρησιμοποιείτε ενεργά το CTIS*

Μην αφήνετε μια περίοδο βροχών να μειώσει την παραγωγή σας. Με το CTIS, οι καθυστερήσεις λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών ανήκουν στο παρελθόν.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

* Με βάση μια μελέτη πεδίου που πραγματοποιήθηκε σε πραγματικές συνθήκες στη Σκωτία το 2016 χρησιμοποιώντας τρακτέρ Fendt 939 εφοδιασμένο με ελαστικά Axiobib IF650/65R34 και Axiobib IF710/75R42 και τριαξονικό ρυμουλκούμενο Stewart εξοπλισμένο με ελαστικά Cargoxbib HF605055R6. Συνθήκες δοκιμής εδάφους: σκούρος μπλε άργιλος. Επίσης με βάση μια μελέτη πεδίου που πραγματοποιήθηκε σε πραγματικές συνθήκες στη Γαλλία το 2017 χρησιμοποιώντας ένα τρακτέρ Fendt 724 Vario εξοπλισμένο με ελαστικά MICHELIN Machxbib 710/55 R30 και MICHELIN Machxbib 900/50 R42 και ένα ρυμουλκούμενο GYRAX BMXL 240 με ελαστικά Cargoxbib HF 710/50 R26.5. Συνθήκες δοκιμής εδάφους: αργιλοασβεστολιθικό έδαφος. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το έδαφος και τις καιρικές συνθήκες.

** Με βάση τους υπολογισμούς TERRANIMO και μια επιτόπια μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε πραγματικές συνθήκες στη Γαλλία το 2020 από το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Βέρνης, Σχολή Γεωργικών, Δασών και Επιστημών Τροφίμων HAFL, κατόπιν αιτήματος της Michelin, χρησιμοποιώντας τρακτέρ JOHN DEERE 7310 εξοπλισμένο με ελαστικά MachXBib 600/70R30 και MachXBib 710/70R42 και ένα τριαξονικό ρυμουλκούμενο THIEVIN εξοπλισμένο με ελαστικά TrailXBib 650/55R26.5. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το έδαφος και τις καιρικές συνθήκες.

*** Εξωτερική μελέτη που ανατέθηκε από τη Michelin και πραγματοποιήθηκε από τον «έλεγχο ελαστικών» το 4ο τρίμηνο του 2021 για την ευρωπαϊκή γεωγραφική περίμετρο.

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+