Michelin and original equipment

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Ο κόσμος αλλάζει και ο τομέας των μεταφορών δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ως κατασκευαστής φορτηγών και ρυμουλκούμενων ή ιδιοκτήτης στόλου, διαχειρίζεστε αυξανόμενες ευθύνες για να διασφαλίσετε την ασφάλεια, την κερδοφορία ενώ μειώνετε τον περιβαλλοντικό σας αντίκτυπο.

Στη Michelin, μέλημά μας είναι να ικανοποιήσουμε τόσο τους κατασκευαστές φορτηγών και ρυμουλκούμενων όσο και τους στόλους, χάρη στην εις βάθος κατανόηση των αναγκών σας για το σήμερα και το αύριο.

Ανακαλύψτε συγκεκριμένες λύσεις που είναι πλήρως σχεδιασμένες σύμφωνα με τις προσδοκίες και τις συνθήκες χρήσης σας.

Michelin, ο αξιόπιστος συνεργάτης σας

Η επωνυμία της MICHELIN είναι διαπιστευμένη από την πλειονότητα των κατασκευαστών φορτηγών και ρυμουλκούμενων, στις περισσότερες κατηγορίες βαρέων φορτηγών οχημάτων, μηχανημάτων κατασκευής, διακίνησης, εξόρυξης και λατομείων, μιας πολύ μεγάλης ποικιλίας δραστηριοτήτων στον τομέα μεταφοράς εμπορευμάτων, επιβατών και πρώτων υλών, σε εργοτάξια και στο δρόμο.

Μπορείτε να επιλέξετε ελαστικά MICHELIN ανάλογα με τη φύση της δραστηριότητάς σας όταν αγοράζετε το νέο σας όχημα, κατόπιν ζήτησης από τον αντιπρόσωπό σας.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

visuel témoignage volvo t tomlinson

ΦΟΡΤΗΓΑ VOLVO

«Η Boughey Distribution είναι ένας από τους πελάτες μας για το νέο FH. Έχουν παραγγείλει πολλές μονάδες τρακτέρ i-save. Για να το συμπληρώσουν, το έχουν παραγγείλει με ελαστικά MICHELIN X® Multi™ Energy™. Το νέο περιφερειακό μοτίβο θα τους δώσει τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα που μπορούν, οπότε, ναι, μια πολύ έξυπνη κίνηση από μεριάς τους».

Martin Tomlinson
Επικεφαλής του τμήματος μέσων, επίδειξης προϊόντων και ανάπτυξης προγραμμάτων οδήγησης για τη Volvo Trucks UK & Ireland

paul

Boughey Distribution Group

«Η απόφαση να ανανεώσουμε ολόκληρο τον στόλο μας μάς έδωσε την ευκαιρία να αναλύσουμε κάθε πτυχή των προδιαγραφών του οχήματος και να διασφαλίσουμε ότι ήταν βελτιστοποιημένο για μέγιστη απόδοση. Η ομάδα της Quinton Tyres συνέστησε τα ελαστικά MICHELIN X Multi Energy και ήταν απολύτως λογικό για εμάς.»

Paul Brimelow
Μηχανικός Στόλου

visuel témoignage irizar

IRIZAR e-mobility TESTIMONIAL

«Η Irizar και η Michelin συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια. Εκτός από το ότι τα ελαστικά είναι κορυφαίας ποιότητας(1), είναι επίσης ζυγοσταθμισμένα και τοποθετημένα στη ζάντα»

(1) Ψηφίστηκε κατασκευαστής της χρονιάς στην έκθεση τεχνολογίας Tyre 2019 και 2020.

José Miguel Garcia Reigada
Μηχανολόγος Μηχανικός

Καθώς αλλάζει το κλίμα, οι κανονισμοί είναι ακόμη πιο δραστικοί στον τομέα των μεταφορών. Όλοι παίζουμε ρόλο στη μείωση των εκπομπών CO₂ και δεσμευόμαστε πλήρως να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις.

Ας αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της ρύθμισης και ας επιτύχουμε μαζί μια βιώσιμη μεταφορά μειώνοντας τις εκπομπές CO₂.

MICHELIN - Webinar Original Equipment Truck & Bus - EN

Michelin, ο βιώσιμος συνεργάτης σας

Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός για τις εκπομπές CO₂ οχημάτων βαρέων φορτίων;

Ο νέος κανονισμός CO₂ που εφαρμόζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή οδηγεί προς μια πιο βιώσιμη μεταφορά εμπορευμάτων.

Μειώστε τις εκπομπές CO₂ με τα ελαστικά MICHELIN

Εμπιστευτείτε τη Michelin για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό ελαστικό ανάλογα με τη χρήση σας και να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση καυσίμου και τα χιλιόμετρα.

Επίπτωση των ελαστικών στο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας

Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας είναι μια εκτίμηση όλων των άμεσων και έμμεσων δαπανών που συνεπάγεται η απόκτηση και η λειτουργία ενός προϊόντος ή συστήματος κατά τη διάρκεια ζωής του.

schema 1 grc

schema 2 grc 1

Ο τρόπος της Michelin για τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας

Un garçon joue avec son camion sur la plage - noir et blanc

Edito kid playing with a truck on the beach Help and Advice

Un garçon joue avec son camion sur la plage - noir et blanc

Σήμανση ελαστικών και βασικά στοιχεία

Η επιλογή της καλύτερης σειράς ελαστικών ανάλογα με τη χρήση σας μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα (συνολικό κόστος € ελαστικού/έτος).

Edito europe regulation Help and Advice

Ευρωπαϊκή σήμανση ελαστικών φορτηγών

Η βαθμολόγηση αντίστασης κύλισης έχει καθοριστικό αντίκτυπο στην κατανάλωση καυσίμου (ο επιλογέας ελαστικού θα υποδεικνύει ξεκάθαρα το επίπεδο ταξινόμησης για κάθε ελαστικό)

post 1986 img rolling through

Αντίσταση κύλισης

χρήση των ελαστικών της MICHELIN από το 1ο έως το τελευταίο mm (1) με ασφάλεια θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από τη βελτιστοποιημένη αντίσταση κύλισης.

Effitires vérification de la sculpture du pneu

Edito picture effitires delegate1 Help and Advice

Effitires vérification de la sculpture du pneu

Η σωστή πίεση

Εάν βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πίεση ελαστικών καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 0,8 λίτρα/100 χλμ. (2)

picture 1 fond blanc

Προσέγγιση πολλαπλής διάρκειας ζωής

Τα ελαστικά MICHELIN μπορούν να έχουν several lives πολλές ζωές χάρη στην αναχάραξη και την αναγόμωση που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις ανταγωνιστικές προκλήσεις σας και τις προκλήσεις ως προς τη βιωσιμότητα.

Η συνολική προσφορά κινητικότητας της Michelin

Η προσέγγιση του οικοσυστήματος εμπορευματικής κινητικότητας της Michelin είναι να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της.
Η Michelin προσφέρει όχι μόνο ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης, αλλά και καλύτερη «συνολική απόδοση ελαστικών» μέσω υψηλής τεχνολογίας.

picture 4 overall offer

Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας είναι βασικό στοιχείο για τον κλάδο των μεταφορών, αλλά η χαμηλή αντίσταση κύλισης δεν μπορεί να έχει τεράστιο κόστος (ασφάλεια, συμμόρφωση, χειρισμός, χιλιόμετρα).

Η Michelin σας προσφέρει όλη την τεχνολογία της για χαμηλή αντίσταση κύλισης, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ασφάλεια, μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση και κράτημα:

picture 2 fond transparent

Εστίαση σε 2 σειρές υψηλής τεχνολογίας

x multi energy z 315 70 r22 5 34 Pneu Michelin poids lourd

MICHELIN X MULTI ENERGY Z (22.5)

x multi energy z 315 70 r22 5 34 Pneu Michelin poids lourd

MICHELIN

X® MULTI™ ENERGY™ Z / D

Our best solution for fuel savings in the MICHELIN's ranges.

x line energy z x line energy z 315 60 r22 5 pneu Michelin poids lourd vue de trois quart

MICHELIN X LINE ENERGY Z (22.5)

x line energy z x line energy z 315 60 r22 5 pneu Michelin poids lourd vue de trois quart

MICHELIN

X® LINE™ ENERGY™ Z2 / D2 (22.5)

Our best TCO solution in the MICHELIN's ranges.

Η Michelin και εσείς

Ανακαλύψτε περισσότερες μαρτυρίες επαγγελματιών για το πώς η Michelin προσφέρει ηρεμία και αποτελεσματικότητα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

MICHELIN - INTRA - Company In Poland - MICHELIN X MULTI ENERGY - EN
MICHELIN - Michelin Irizar - short version - EN
MICHELIN - MAR POL - Company In Poland - MICHELIN X LINE ENERGY - EN

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Service partenariat

Edito picture partnership service Freight transport

Service partenariat

Οι υπηρεσίες και οι λύσεις μας

Υπηρεσίες και λύσεις για επαγγελματίες μεταφορείς και οδηγούς και διαχειριστές στόλου, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δουλειά τους!

Edito europe regulation Help and Advice

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ευρωπαϊκή σήμανση ελαστικών φορτηγών

Βρείτε το κατάλληλο ελαστικό MICHELIN

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

(1) Τελευταία mm νοούνται ως μέχρι το ελάχιστο νόμιμο βάθος πέλματος. Ανατρέξτε στο ελάχιστο νόμιμο βάθος πέλματος στη χώρα σας.

(2) Πηγή: Εσωτερικές μετρήσεις Michelin. Οι υπολογισμοί της απόδοσης καυσίμου και των εκπομπών CO2 βασίζονται στα εργαλεία VECTO με ελαστικό MICHELIN 315/70 R 22.5 X® LINE™ ENERGY™ Z2 και D2 στα 9b σε πλήρως φορτωμένο φορτηγό σε εφαρμογή για μεγάλη απόσταση, σε σύγκριση με το ίδιο ελαστικό στα 7,5b, λαμβάνοντας υπόψη τη φθορά και την υποβάθμιση αντίστασης λόγω κύλισης. 120.000 km/έτος με 1,2 €/l με βάση τον επαγγελματικό δείκτη τιμών βενζίνης της CNR το 2019 στη Γαλλία χωρίς ΦΠΑ. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν στην πραγματικότητα, ανάλογα με τα οχήματα, τις αποστάσεις και το φορτίο.

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+