Η επιλογή μου 0
pneu Génie Civil MICHELIN

Background wheel excavator Construction and Industry

pneu Génie Civil MICHELIN

Υπηρεσίες - Κατασκευαστική και βιομηχανική χρήση

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη

Επιλέγοντας τη Michelin για να εξοπλίσετε έναν στόλο μηχανημάτων κατασκευής ή χειρισμού σημαίνει ότι επιλέγετε ελαστικά που είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για τις επιδόσεις τους. Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τις συμβουλές των ειδικών μας, που είναι παρόντες στο πεδίο και στο πλευρό σας, σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τα ελαστικά και την εφαρμογή τους στις εγκαταστάσεις, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της χρήσης τους.

Επιλέγοντας τη Michelin σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών, όλες με τον ίδιο στόχο: να είστε βέβαιοι ότι τα ελαστικά Michelin, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές τους σε καθημερινή βάση.

Βελτίωση της συντήρησης των ελαστικών καθ' όλη τη διάρκεια ζωής τους, διαχείριση όλων των ελαστικών του στόλου σας με τη βοήθεια συνδεδεμένων λύσεων, επεξεργασία και ανάκτηση μεταχειρισμένων ελαστικών… αυτές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η Michelin και οι συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο.

Logo pressure advisor service Help and Advice

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ


Το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε τις σωστές πιέσεις για τα ελαστικά των κατασκευαστικών σας μηχανημάτων.

Διαχείριση της ανακύκλωσης και ανάκτησης μεταχειρισμένων ελαστικών

Ανακύκλωση και ανάκτηση μεταχειρισμένων ελαστικών

Όπου μπορεί, η Michelin υποστηρίζει και βοηθά στη δημιουργία δομών για τη συλλογή και την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ελαστικών. Τα ελαστικά για έργα Πολιτικών Μηχανικών, ανάλογα με το μέγεθός τους, μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα ίδια κανάλια ανάκτησης με όλους τους άλλους τύπους ελαστικών. Ορισμένοι κλάδοι ανά τον κόσμο έχουν στραφεί σε χρησιμοποιημένα ελαστικά ως εναλλακτικό καύσιμο σε φούρνους των θερμοηλεκτρικών σταθμών τους, βιομηχανικούς λέβητες, αποτεφρωτήρες, τσιμεντοβιομηχανίες κ.λπ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, περισσότερα από 150 εκατομμύρια ελαστικά έχουν μετατραπεί και χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ενέργειας κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών.

Τα μεταχειρισμένα ελαστικά έχουν επίσης πολλές άλλες εφαρμογές: ενσωματώνονται σε κατασκευές αδιάβροχων δομών, χρησιμοποιούνται ως γεμίσματα για χωματουργικές εργασίες ή σε τοίχους ανθεκτικούς στο θόρυβο, αποτελούν πρώτη ύλη με πολλά πλεονεκτήματα. Μπορούν επίσης να βρεθούν σε επιφάνειες δρόμων, αυξάνοντας την αντοχή τους και μειώνοντας τον θόρυβο της κυκλοφορίας.

Επισκευάσιμα ελαστικά

Όλα τα ελαστικά μας για έργα Πολιτικών Μηχανικών και Χειρισμού επισκευάζονται στο βαθμό της ζημιάς που έχουν υποστεί. Οποιαδήποτε επισκευή πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματία διαπιστευμένο από τη Michelin. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του ελαστικού σας.

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+