Η επιλογή μου 0

Background photo mining 5 0 261 900 312 max Help and Advice

Επισκευή ελαστικών MICHELIN για χωματουργικό

Επισκευάζετε τα ελαστικά χωματουργικών σας;

Δεν μπορούν να επισκευαστούν όλα τα είδη ζημιών. Όλες οι επισκευές πρέπει να εκτελούνται από εκπαιδευμένο και καταρτισμένο επαγγελματία. Ένας ειδικευμένος επαγγελματίας ελαστικών θα πρέπει να πραγματοποιήσει λεπτομερή έλεγχο των ελαστικών προτού πραγματοποιηθούν επισκευές.

Ένα ελαστικό που χρησιμοποιήθηκε χωρίς επαρκές φούσκωμα ή έχει σκάσει μπορεί να έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά και μόνο ένας εξονυχιστικός έλεγχος στο εσωτερικό του ελαστικού θα αποκαλύψει εάν μπορεί να επιστραφεί ή όχι σε λειτουργία.

Επομένως, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε το ελαστικό για να αξιολογήσετε με βεβαιότητα την πραγματική του κατάσταση και το είδος της επισκευής που πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Man repairing a tire

Edito photo repair tyre Help and Advice

Man repairing a tire

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+