background photo van charging worker dark full corporate fleet
background photo van charging worker dark full corporate fleet

Έμποροι και Επαγγελματίες

Επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας, η Michelin φροντίζει τα ελαστικά σας!

Βρείτε τα σωστά ελαστικά

Πρέπει να επιλέξετε ένα από τα πεδία
Άκυρη παράμετρος αναζήτησης, δοκιμάστε ξανά

Επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας, η MICHELIN φροντίζει τα ελαστικά σας!

Είστε ανεξάρτητοι και η δουλειά σας είναι η ζωή σας. Το βαν σας είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησής σας. Όταν ανεβαίνετε στο βαν σας, είναι για να παραδώσετε κάτι στους πελάτες ή να επισκεφτείτε ένα εργοτάξιο... δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε χρόνο. Πρέπει να τρέχει, σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε όλους τους τύπους εδάφους!

Προτεραιότητά σας είναι οι πελάτες σας. Όσο λιγότερο χρόνο διαθέτετε για τη συντήρηση του βαν σας, τόσο το καλύτερο για εσάς! Επομένως, δεν πρέπει ποτέ να έχετε την επιπλέον ανησυχία να διαχειριστείτε τα ελαστικά σας και να αναρωτιέστε συνεχώς αν έχετε τη σωστή ρύθμιση ελαστικών!

Edito photo artisans tradesmen Corporate fleet

agilis gamme

gamme pneu MICHELIN Agilis

Η λύση που είναι προσαρμοσμένη στη δραστηριότητά σας

Βρείτε το ελαστικό βαν που ταιριάζει καλύτερα στη χρήση σας: αστικές ή περιφερειακές παραδόσεις, σε εργοτάξια, μεταφορά επιβατών, το καλοκαίρι, το χειμώνα ή με όλες τις καιρικές συνθήκες...

Με τη σειρά ελαστικών MICHELIN Agilis που έχει σχεδιαστεί για βαν και ελαφρά φορτηγά, θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην επιχείρηση και τους πελάτες σας, ανεξάρτητα από τον καιρό και όπου κι αν σας πάει η δραστηριότητά σας. Ασφάλεια στο δρόμο, εξοικονόμηση καυσίμων, οδική συμπεριφορά, στιβαρότητα, μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις... ανυπομονούμε να είμαστε δίπλα σας τόσο σε καθημερινή βάση όσο και στα βασικά στάδια της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας.

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Όπως και εσείς, η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η κινητήρια δύναμή μας!

Δοκιμασμένο στο χιόνι από πραγματικούς χρήστες!

Είτε υδραυλικοί, είτε ζωγράφοι είτε ηλεκτρολόγοι… όλοι έχουν δοκιμάσει το ελαστικό MICHELIN Agilis CrossClimate στο βαν τους και έχουν βγει κερδισμένοι! Η πρόσφυσή του σε όλους τους τύπους εδάφους (λάσπη, χαλίκι κ.λπ.), η ευελιξία του τόσο σε ξηρούς καλοκαιρινούς δρόμους όσο και σε χειμερινά χιόνια, ο χειρισμός του, η στιβαρότητά του κ.λπ., σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια κάθε μέρα.

MICHELIN - Agilis CrossClimate – a test by the professionals

Η MICHELIN ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Ανυπομονούμε να σας συναντάμε τακτικά στην καθημερινή σας ζωή, μέσω εργασιών ασφαλείας στους χώρους εργασίας σας: την αγορά Rungis, τη Vinidôme, το Artisanales de Chartres… καθώς και στα διάφορα στάδια της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας ως συνεργάτης του διαγωνισμού «Un des Meilleurs ouvriers de France».

Καθώς η αγορά Rungis πλησιάζει σταδιακά στο τέλος της, η πρώτη αξιολόγηση αυτής της λειτουργίας ασφάλειας είναι θετική: Ελέγχθηκαν 1.800 ελαστικά και εντοπίστηκαν ελαττώματα στο 15% των περιπτώσεων. Το πιο σημαντικό, ξεκίνησε ένας εποικοδομητικός διάλογος με 450 επαγγελματίες: χάρη στις συμβουλές που δίνονται, θα είναι σε θέση να βελτιώσουν τόσο τον έλεγχο του κόστους συντήρησής τους όσο και την ασφάλεια των ταξιδιών τους. Μια άλλη πλευρά της δέσμευσης της Michelin μαζί με πραγματικούς επαγγελματίες!

Edito rungis 2019 Craftmen

rungis

Edito michelin agilis alpine verification Craftmen

Χρειάζεστε ελαστικά για όχημα τύπου «ελαφριών φορτίων» (άκαμπτο φορτηγό/ίσιο φορτηγό); Ανακαλύψτε την εξαιρετικά ευέλικτη λύση μας με το MICHELIN X® MULTI™:

Edito photo ppl small truck Craftmen

Edito photo truck workers Craftmen

contact-us-white
Επικοινωνήστε με έναν ειδικό

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+