background photo trucks in approvisioning dark full freight transport
background photo trucks in approvisioning dark full freight transport

Μεταφορά φορτίου

Λύσεις για την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης με απόλυτη ασφάλεια σε δρόμους και αυτοκινητοδρόμους.

Βρείτε τα σωστά ελαστικά

Πρέπει να επιλέξετε ένα από τα πεδία
Άκυρη παράμετρος αναζήτησης, δοκιμάστε ξανά

Κάθε ελαστικό έχει τα δικά του χαρακτηριστικά

Ανάλογα με την εφαρμογή και τις απαιτήσεις σας, ανακαλύψτε το καταλληλότερο ελαστικό MICHELIN HGV:

MICHELIN - Tyres range - Truck & bus - EN

image vignette homepage transport de marchandises 1

Camion près d'un quai de chargement

Ελαστικά για φερόμενο άξονα

Μειώνουν την αντίσταση κύλισης και αυξάνουν την εξοικονόμηση καυσίμων.
Ανακαλύψτε τα ελαστικά μας που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξοικονόμηση καυσίμων, αντοχή και εξαιρετική πρόσφυση και σιγουριά κατά την οδήγηση.

Ελαστικά για το Van σας

Η δραστηριότητά σας απαιτεί επίσης τη χρήση φορτηγών και βαν ελαφρού φορτίου. Μην ψάχνετε άλλο πέρα από τη γκάμα ελαστικών MICHELIN Agilis για Van. Οδική ασφάλεια, εξοικονόμηση καυσίμων, οδική συμπεριφορά, στιβαρότητα, μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις... μπορούμε να προσφέρουμε ελαστικά κατάλληλα για όλες τις εφαρμογές σας, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή το τύπο εδάφους που επηρεάζουν στις δραστηριότητές σας!

craftmen

White transporter driving inside the city

ΜΑΡΙΝΟΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΑΜΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Η ΜΑΡΙΝΟΣ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι ένας από τους μεγαλύτερους μεταφορείς κρεάτων, φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα, με στόλο 90 τράκτορες και 110 ημιρυμουλκούμενα ψυγεία.

Πάντα στην πρώτη γραμμή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της, η εταιρεία προσφέρει αξιοπιστία, ασφάλεια και εγγυημένες παραδόσεις.

Τα ελαστικά Michelin αποτελούν σημαντικό σύμμαχο της ΜΑΡΙΝΟΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., υποστηρίζοντας τους στόχους της για ασφάλεια, έγκαιρες παραδόσεις, χειμερινή κινητικότητα σε όλες τις χώρες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και μείωση λειτουργικού τους κόστους.

Η εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση και η φιλοσοφία πολλαπλών κύκλων ζωής των ελαστικών της Michelin παρέχουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά χιλιόμετρο, ενώ η χαμηλή αντίσταση κύλισης των ελαστικών X Line Energy και X Multi Energy βοηθά τη ΜΑΡΙΝΟΣ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. να επιτύχει σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων.

Δείτε αυτό το βίντεο και μάθετε γιατί η ΜΑΡΙΝΟΣ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. επιλέγει να εξοπλίσει το στόλο της με ελαστικά φορτηγών X Line Energy και X Multi Energy της Michelin.

ΜΑΡΙΝΟΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΑΜΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Edito picture partnership service Freight transport

Service partenariat

Οι υπηρεσίες και οι λύσεις μας

Υπηρεσίες και λύσεις για επαγγελματίες μεταφορείς και οδηγούς και διαχειριστές στόλου, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δουλειά τους!

ckuz83m6t08j601ngpl6af6u4 header

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης ΟΕ

Ανακαλύψτε μια ολοκληρωμένη προσφορά OE για κατασκευαστές φορτηγών και τρέιλερ και στόλο, για αξιόπιστη και βιώσιμη μεταφορά.

advices

Συμβουλές και συστάσεις

Τα ελαστικά αποτελούν το μοναδικό σημείο επαφής μεταξύ του οχήματός σας και του οδοστρώματος. Φροντίστε να βελτιστοποιήσετε τη χρήση τους με απόλυτη ασφάλεια.

contact-us-white

Επικοινωνήστε με έναν ειδικό

Έχετε ερώτηση; Σχόλιο;
Θέλετε να σας ξανακαλέσουμε;
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Κάθε επαγγελματίας στον κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών (μεταφορέας, φορτωτής κ.λπ.) έχει συγκεκριμένες προσδοκίες και ανάγκες. Αυτός είναι ο λόγος που η Michelin σας προσφέρει ελαστικά φορτηγών βαρέων οχημάτων προσαρμοσμένα στις εφαρμογές σας.

Είτε επιδιώκετε να μειώσετε το κόστος ανά χιλιόμετρο είτε απλώς να κάνετε εξοικονόμηση καυσίμου, ο όμιλος Michelin καινοτομεί συνεχώς για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των ελαστικών σας και να μειώσει το κόστος ανά χιλιόμετρο που οδηγείτε.

Επιδιώκετε να βελτιστοποιήσετε το λειτουργικό σας κόστος ή να βελτιώσετε τη διαχείριση του στόλου σας; Πέρα από τα ελαστικά, η Michelin προσφέρει μια πλήρη γκάμα premium υπηρεσιών για βαρέα φορτηγά οχήματα.

Βρείτε όλες τις διαστάσεις ελαστικών της Michelin για φορτηγά: 315/80R22.5 – 385/65R22.5 – 445/65R22.5 – 445/45R19.5 – 215/75R17.5 – 265/70R19.5 – 315/70R22,5 – 295/80R22.5... Είτε για τα ρυμουλκούμενα είτε για τα τρακτέρ σας, η Michelin έχει το ελαστικό που χρειάζεστε!

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+