Η επιλογή μου 0

Background photo warehouse Construction and Industry

Χειρισμός υλικών

Κερδοφορία, ασφάλεια και αξιοπιστία για όλες τις εργασίες χειρισμού υλικών σας.

Η Michelin στην υπηρεσία των logistics σας.

MICHELIN XZM: forklift tyre

MICHELIN forklift tyres

Συμβουλές και συστάσεις: ανάγνωση των σημάνσεων

Οι σημάνσεις στα τοιχώματα των ελαστικών σάς ενημερώνουν και σας καθοδηγούν στην επιλογή του προϊόντος που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

Logo pressure advisor service Help and Advice

Σύμβουλος πίεσης

Βρείτε τις πιέσεις αναφοράς για καθένα από τα οχήματα χειρισμού σας με τη βοήθεια του διαδικτυακού μας εργαλείου, του Συμβούλου πίεσης.

Edito photo michelin x tweel slick Construction and Industry

Τεχνολογία Airless

Με τη σειρά MICHELIN X® TWEEL™, απαλλαγείτε από περιορισμούς συντήρησης και κινδύνους διάτρησης!

Edito manutention industrielle lightbox Construction and Industry

Michelin και πρωτότυπος εξοπλισμός

Η επωνυμία της Michelin είναι διαπιστευμένη από την πλειοψηφία των κατασκευαστών πρωτότυπου εξοπλισμού οχημάτων. Μάθετε γιατί μας εμπιστεύονται!

Χειρισμός λιμένων και τερματικών σταθμών


Η πολυπλοκότητα των περιβαλλόντων χειρισμού λιμένων και τερματικών σταθμών οδήγησε τη Michelin να σχεδιάσει και να αναπτύξει μια συγκεκριμένη σειρά ελαστικών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις αυτών των διαφορετικών τομέων δραστηριότητας.

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

Edito Container handling Construction and Industry

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

Περονοφόρα ανυψωτικά βαρέως και μεσαίου τύπου (skidsteer), περονοφόρα ανυψωτικά με έμπροσθεν φόρτωση... για όλες τις βιομηχανικές σας δραστηριότητες, ο όμιλος Michelin έχει αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα ελαστικών κατά παραγγελία με επίκεντρο τρία βασικά κριτήρια: παραγωγικότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ: επιλέγοντας ελατικά Michelin για τα περονοφόρα φορτηγά σας σημαίνει ότι επιλέγετε βελτιστοποιημένο ωριαίο κόστος, προς όφελος των δραστηριοτήτων logistics σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στον τομέα της διακίνησης βιομηχανικών υλικών. Λόγω της καινοτόμου τεχνολογίας τους, τα ελαστικά Michelin έχουν πολύ υψηλή ικανότητα απορρόφησης κραδασμών, προσφέρουν άνεση στους οδηγούς, αλλά πάνω απ' όλα, ένα μέσο για τη συντήρηση των μηχανημάτων σας, ακόμη και των περονοφόρων ανυψωτικών φορτηγών υψηλής χωρητικότητας. Είναι επίσης θέμα ασφάλειας για τα μεταφερόμενα εμπορεύματα. Η μετάδοση της ροπής και η ταχύτητα έχουν βελτιστοποιηθεί και οι αποστάσεις πέδησης έχουν μειωθεί σημαντικά.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: χάρη στην τεχνολογία των ελαστικών μας χωρίς σαμπρέλα που αναπτύχθηκε για δραστηριότητες χειρισμού, θα αποφύγετε κάθε κίνδυνο ταχείας φθοράς και θα παρατείνετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής των ελαστικών σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο τώρα για να ανακαλύψετε τη γκάμα ελαστικών μας που είναι αφιερωμένα στον χειρισμό βιομηχανικών υλικών. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά τύπο οχήματος ή κατά μέγεθος. Παραδείγματα των πιο κοινών μεγεθών: 7.00R12, 8.25R15, 6.50R10, 12.00R20.

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+