Background photo adt xtra Construction and Industry

Κατασκευές και Εργοτάξια

Ανθεκτικότητα για τη βελτίωση της ταχύτητας απόκρισής σας

Η σειρά ελαστικών MICHELIN για κατασκευές έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους εργοταξίων. Σε δύσκολες συνθήκες και σε πολύ άγριο έδαφος, η στιβαρότητα των ελαστικών σας είναι απαραίτητη. Η ισχυρή αντίσταση στη ζημιά σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αύξηση παραγωγικότητας για τις λειτουργίες σας. Αυτός είναι ο λόγος που οι μεγάλες εταιρείες μηχανικών απευθύνονται στη Michelin για τον εξοπλισμό των μηχανών τους.

advices

Επιλέξτε τα σωστά ελαστικά

Τα ελαστικά για εργοτάξια πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με τη χρήση σας, τις συνθήκες χρήσης και τη φύση του εδάφους. Φροντίστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

tyre-pressure

Σύμβουλος πίεσης

Η κατάλληλη πίεση υπό όλες τις συνθήκες διασφαλίζει τη βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής και της απόδοσης ενός ελαστικού. Με το εργαλείο μας, τον Σύμβουλο πίεσης, βρείτε τις σωστές πιέσεις για όλα τα μηχανήματα σας.


ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΣΑΣ;

Οι συγκεκριμένες σειρές ελαστικών μας γιαοχήματα βαρέων φορτίων για χρήση σε εργοτάξια και για πρόσβαση στο εργοτάξιο ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις κινητικότητάς σας.

Με το MICHELIN X® WORKS™ και το MICHELIN X® MULTI™, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τη λύση που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας, είτε προτιμάτε την στιβαρότητα, τα χιλιόμετρα, την εξοικονόμηση καυσίμου ή πολύ απλά τη μέγιστη ευελιξία.

Η επιλογή είναι δική σας!

photo rigid truck construction

MICHELIN Agilis CrossClimate

ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΝ ΣΑΣ


MICHELIN Agilis CrossClimate, ο καλύτερος σύμμαχός σας για ελαφριά φορτηγά που λειτουργούν τακτικά σε εργοτάξια.

Τα ελαστικά μας για βαν όλων των εποχών έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν πρόσφυση, ασφάλεια, ευκολία διαχείρισης, εξοικονόμηση πόρων και ηρεμία όλο το χρόνο. Χάρη στην ενισχυμένη στιβαρότητά τους (ασπίδες κράσπεδων σε επιπλέον πάχος έναντι επιθέσεων στα πλευρικά τοιχώματα, ελαστικό υλικό ανθεκτικό στην τριβή), είναι κατασκευασμένα για να δέχονται λάσπη και τραχύ έδαφος.

Background michelin x tweel ssl all terrain Help and Advice

Background michelin x tweel ssl all terrain Help and Advice

MICHELIN X® TWEEL™

Αντιδιατρητική τεχνολογία «airless» για ασυμβίβαστη εφαρμογή στα μικρά εργοτάξιά σας. Εξερευνήστε τη σειρά για να ανακαλύψετε τα μυστικά της!

MICHELIN X® TWEEL™

Αντιδιατρητική τεχνολογία «airless» για ασυμβίβαστη εφαρμογή στα μικρά εργοτάξιά σας. Εξερευνήστε τη σειρά για να ανακαλύψετε τα μυστικά της!

Ο όμιλος Michelin σάς προσφέρει μια πλήρη γκάμα ελαστικών, είτε εργάζεστε στον τομέα της ενέργειας, της επεξεργασίας απορριμμάτων, της κατασκευής και συντήρησης υποδομών και κατοικιών, των κατεδαφίσεων ή της τσιμεντοβιομηχανίας.

Με τη βοήθεια του διαδικτυακού μας εργαλείου αναζήτησης ελαστικών, θα βρείτε το καλύτερο προϊόν και το σωστό μέγεθος για τα μηχανήματα κατασκευής σας. Φορτωτές, αρθρωτοί μεταφορείς, γκρέιντερ, συμπιεστές, ξέστρες, γερανοί, φορτηγά: σίγουρα θα βρείτε μια τεχνική ανταπόκριση στις απαιτήσεις και τις εφαρμογές σας.
Μερικά παραδείγματα διαθέσιμων μεγεθών: 460/70R24, 400/80R24, 445/95R25, 20.5R25, 23.5R25, 26.5R25, 29.5R25.

Χάρη στην ακτινωτή τεχνολογία της Michelin, τα ελαστικά σας διαρκούν περισσότερο, κερδίζετε αξιοπιστία και διασφαλίζετε τη συνέχεια των εργασιών του εργοταξίου σας. Εργαστείτε με σιγουριά σε στιβαρά ελαστικά που είναι ανθεκτικά στη φθορά και έτοιμα να αντιμετωπίσουν όλες τις συνθήκες εδάφους, ακόμα και τις πιο δύσκολες. Επωφελείστε επίσης από μεγαλύτερη ασφάλεια για τις ομάδες σας στο έδαφος και βελτιωμένη άνεση για τους οδηγούς σας, διατηρώντας παράλληλα τα ηλεκτρονικά των μηχανημάτων εργασίας σας.

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+