Επιλέγοντας τα σωστά ελαστικά για ρυμουλκούμενα τρακτέρ

Choosing the right tractor trailer tyres

Επιλέγοντας τα σωστά ελαστικά για ρυμουλκούμενα τρακτέρ


Δεν πρέπει να τοποθετείτε οποιαδήποτε ελαστικά στο ρυμουλκούμενο του τρακτέρ σας. Πρέπει να έχουν συγκεκριμένες επιδόσεις, προκειμένου να βελτιστοποιήσετε τις αγροτικές σας εργασίες. Ποια ελαστικά για ρυμουλκούμενα μπορούμε να σας προσφέρουμε για τον σκοπό αυτό; Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το άρθρο.

Προσδοκώμενες επιδόσεις για ελαστικά για ρυμουλκούμενα τρακτέρ

Δεδομένου ότι το ρυμουλκούμενό σας έχει σημαντικό ρόλο στη γεωργική διαδικασία, είναι λογικό να έχετε υψηλές προσδοκίες όσον αφορά τις επιδόσεις των ελαστικών.

Χρειάζεστε ελαστικά για ρυμουλκούμενα που να μπορούν να μεταφέρουν το ανατρεπόμενο φορτηγό σας με ασφάλεια και ευκολία στα χωράφια όπου έχετε εργασίες. Και, όταν βρίσκεστε στο χωράφι, αυτά τα ελαστικά πρέπει να έχουν τις αναμενόμενες επιδόσεις:

Καλή έλξη, αλλά, πέραν από αυτή, πρέπει, επίσης, να μπορούν να μεταφέρουν βαριά φορτία, σεβόμενα, παράλληλα, το έδαφος.

Τα ελαστικά για ρυμουλκούμενα πρέπει να μεταφέρουν βαριά φορτία, σεβόμενα, παράλληλα, το έδαφος

χρειάζεστε ελαστικά για ρυμουλκούμενα που να μπορούν να μεταφέρουν βαριά φορτία, σεβόμενα, παράλληλα, το έδαφος

Και, φυσικά, όταν φεύγετε από το χωράφι, τα ελαστικά για ρυμουλκούμεναπρέπει να καθαρίζονται εύκολα από μόνα τους πριν βγείτε στον δρόμο. Για να μην αναφέρουμε τη διάρκεια ζωής: τα ελαστικά για ρυμουλκούμενα πρέπει να φθείρονται με αργούς ρυθμούς, ώστε να μη χρειάζεται να τα αλλάζετε συχνά.

Τέλος, καθώς μεταφέρεστε από το χωράφι στον δρόμο και αντίστροφά, πρέπει, επίσης, να μπορείτε να διαχειρίζεστε την πίεση στα ελαστικά του ρυμουλκούμενου εύκολα, ώστε να είναι πάντα η καλύτερη δυνατή, ανεξάρτητα από την επιφάνεια στην οποία εργάζεστε. Και χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε έναν αεροσυμπιεστή για να την προσαρμόσετε χειροκίνητα.

Ακούγεται ακατόρθωτο; Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να περιμένετε να δημιουργηθεί ένα ελαστικό που να ανταποκρίνεται σε όλες αυτές τις προσδοκίες, γιατί υπάρχει ήδη. Το δημιουργήσαμε για εσάς και ονομάζεται MICHELIN TRAILXBIB.

Πώς αυτό το ελαστικό ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας για το ρυμουλκούμενο του τρακτέρ σας; Αυτό ακριβώς θα εξηγήσουμε στη συνέχεια.

Ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εξάρτημα για το ρυμουλκούμενό σας

Στη Michelin, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τις ανάγκες σας και, ειδικά για τις ανάγκες σας σεελαστικά για ρυμουλκούμενα, δημιουργήσαμε τον τέλειο τρόπο για να τις ικανοποιήσουμε. Το ελαστικό MICHELIN TRAILXBIB σχεδιάστηκε για τα εξής:

1- Καλή έλξη και προστασία εδάφους

Το ελαστικό MICHELIN TRAILXBIB διαθέτει την τεχνολογία MICHELIN Ultraflex VF. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στο ελαστικό να λειτουργεί με χαμηλή πίεση στο χωράφι, αυξάνοντας το εμβαδόν του ελαστικού που εφάπτεται στο έδαφος. Αυτό βελτιώνει την πρόσφυση και σέβεται το έδαφος περιορίζοντας τη συμπίεση.

2 - Είναι ανθεκτικό στη φθορά και μειώνει τον κίνδυνο τρυπημάτων

Το ελαστικό MICHELIN TRAILXBIB διαθέτει νέο περίβλημα VF (Very High Flexion) το οποίο, σε χαμηλή πίεση, του προσδίδει μεγαλύτερη αντοχή σε επιθέσεις. Αυτή η βελτιωμένη αντοχή μειώνει τον κίνδυνο τρυπημάτων, ώστε η εργασία σας να μην διακόπτεται αναίτια.

3 - Μπορεί να μεταφέρει βαριά φορτία

Παράλληλα, τα μεταλλικά λινά στο πέλμα στο εσωτερικό αυτού του ελαστικού για ρυμουλκούμενα το ενισχύουν και του προσδίδουν εξαιρετική ικανότητα μεταφοράς φορτίου, ώστε το ρυμουλκούμενό σας να μπορεί να μεταφέρει βαριά φορτία.

4 - Αυτοκαθαρίζεται εύκολα

Το σχέδιο πέλματος με καμπυλωτές γραμμώσεις και οι φαρδιοί και διαφορετικοί χώροι μεταξύ γραμμώσεων του MICHELIN TRAILXBIB συμβάλλουν στην καλύτερη απομάκρυνση του χώματος όταν φεύγετε από το χωράφι. Το ελαστικό για ρυμουλκούμενα αυτοκαθαρίζεται εύκολα απλά με την οδήγηση.

5 - Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Το ειδικό σχέδιο του πέλματός του και ιδιαίτερα η κεντρική του νεύρωση βελτιώνει τη διάρκεια ζωής του ελαστικού, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να εξοικονομήσετε χρήματα καθυστερώντας την αλλαγή του.

Η κεντρική αυλάκωση του MICHELIN TRAILXBIB σάς εξοικονομεί χρήματα

The MICHELIN TRAILXBIB centre rib makes you save money

6 - Σας εξοικονομεί καύσιμα

Αυτός ο σχεδιασμός περιορίζει την αντίσταση κύλισης, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμων σας στην απολύτως αναγκαία, επιτρέποντάς σας και πάλι να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα κατά τη διάρκεια του έτους.

7 - Η πίεσή του μπορεί να προσαρμοστεί μέσω CTIS

Το ελαστικό MICHELIN TRAILXBIB είναι συμβατό με το κεντρικό σύστημα πίεσης ελαστικών (CTIS)*, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε βέλτιστο έλεγχο της πίεσης αυτού του ελαστικού για ρυμουλκούμενα στον δρόμο και στο χωράφι.

Η πίεση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιχείρησή σας, διότι, όταν είναι κατάλληλα προσαρμοσμένη ανάλογα με τη χρήση, μπορεί να σας προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου, η οποία μπορεί να μειώσει σημαντικά τις δαπάνες σας κατά τη διάρκεια του έτους.

Όταν είναι εγκατεστημένο το CTIS, ένας αεροσυμπιεστής στο ρυμουλκούμενο συνδέεται με καλώδια στο τρακτέρ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε εύκολα την πίεση των ελαστικών του ρυμουλκούμενού σας, καθώς και τα ελαστικά του τρακτέρ σας χωρίς να βγείτε από την καμπίνα σας.

*Το CTIS είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Ρωτήστε τον μεταπωλητή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Το σύστημα CTIS σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε εύκολα την πίεση στα ελαστικά του ρυμουλκούμενού σας, καθώς και την πίεση των ελαστικών του τρακτέρ σας

CTIS fitted on tractor trailer tyre

Η γνώμη ενός αγρότη

Ο José, ένας αγρότης από τη Γαλλία, εξηγεί σε αυτό το βίντεο γιατί τοποθέτησε ελαστικά MICHELIN TRAILXBIB και σύστημα CTIS στο ρυμουλκούμενό του και ποια οφέλη του προσέφερε το ιδιαίτερα ξεχωριστό ελαστικό μας:

Retour d'expérience : il équipe sa benne de télégonflage PTG et de pneus MICHELIN TRAILXBIB

Ρίξτε μια ματιά στα παρασκήνια και δείτε πώς κατασκευάζεται ένα ελαστικό MICHELIN TRAILXBIB!

Σας προσκαλούμε σε μια εικονική ξενάγηση στο εργοστάσιό μας στο Valladolid της Ισπανίας όπου κατασκευάζεται το ελαστικό MICHELIN TRAILXBIB. Θα δείτε όλη τη συναρπαστική διαδικασία κατασκευής ενός ευέλικτου, υψηλών επιδόσεων και φιλικού προς το έδαφος ελαστικού για ρυμουλκούμενα.

MICHELIN TRAILXBIB - Visite de l'usine de Valladolid

Το ελαστικό MICHELIN TRAILXBIB είναι κατάλληλο και για εργαλεία;

Αν και το ελαστικό MICHELIN TRAILXBIB είναι ένα εξαιρετικό ελαστικό για ρυμουλκούμενα, διαθέτουμε ένα ελαστικό ειδικά σχεδιασμένο για τα εργαλεία σας το οποίο σας προτείνουμε να δείτε. Για τις σπαρτικές μηχανές, φρέζες, χορτοδετικά, καρότσες αχύρου και άροτρα, το ελαστικό MICHELIN VF XP27 είναι η ιδανική επιλογή. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας «Ελαστικά για ρυμουλκούμενα και εργαλεία».

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ελαστικό για ρυμουλκούμενα μας; Απλά κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:


Θέλετε περισσότερες συμβουλές; Ανακαλύψτε τον οδηγό επιλογής ελαστικών μας.

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+