wave5 innovative trucks header

Τα 5 πιο καινοτόμα φορτηγά σε όλο τον κόσμο

Δημοσιοποιήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2023 - 2 Λεπτά ανάγνωσης

Περιηγηθείτε στην περίληψή μας με τα πιο καινοτόμα φορτηγά της βιομηχανίας. Είτε είναι νικητές βραβείων ή ανανεωμένα κλασσικά, αυτά τα 5 φορτηγά χρησιμοποιούν τη συνδεσιμότητα, το σχεδιασμό και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας για να μας οδηγήσουν στο μέλλον.

copie de iveco s way 002


  • IVECO S-WAY

    • Η S-WAY μεταφέρει τη συνδεσιμότητα στο επόμενο επίπεδο: η προχωρημένη βοήθεια οδηγού παρέχει μια ανώτερη εμπειρία στην οδήγηση. Το νέο MyIVECO EASY Way App εισάγει τους οδηγούς σε μια απλοποιημένη προγνωστική συντήρηση και οι ανώτερες εξατομικευμένες υπηρεσίες βελτιώνουν την απόδοση και την αποτελεσματικότητα.

copie de man tgx sustainable truck of theyear award 2022

Νεό MAN TGX

Το MAN κερδίζει το χρυσό! Και δύο φορές!

Το Διεθνές Βραβείο Φορτηγού της χρονιάς (IToY) αξιολόγησε τις τεχνολογικές καινοτομίες TGX, την άνεση, την ασφάλεια, το αποτύπωμα άνθρακα, το TCO και τη γενικότερη οδηγησιμότητα και του απένειμε για το 2021 και το 2022 το Διεθνές Βραβείο Φορτηγού της χρονιάς. Αλλά πιο απλά, το φορτηγό που «έκανε την σημαντικότερη συνεισφορά στην απόδοση της οδικής μεταφοράς» Η TGX κέρδισε επίσης το F Gold Design Award για το κομψό στιλ του και το Red Dot Design Award! Εκθαμβωτικό!

copie de mercedes benz genh2

Mercedes-Benz GenH2

  • Το 2021, το υψηλού κύρους Διεθνές Βραβείο Φορτηγού της χρονιάς (IToY) για την Καινοτομία το κέρδισε το Mercedes-Benz’s GenH2 fuel-cell Truck. Εκτός από το γεγονός ότι έχει πολύ στιλ, το γερμανικό φορτηγό με υδρογόνο έχει ένα εύρος έως 1,000 km. Ετοιμαστείτε για τις δοκιμές πελατών το 2023!

copie de scania v8 770 super

  • Scania V8 770 SUPER ή Hybrid Elect

    • Δεν το αποκαλούν τον Βασιλιά του δρόμου χωρίς λόγο! Το Scania 770S διαθέτει μια ιπποδύναμη 770 - και παρόλα αυτά υπόσχεται για σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων! Αυτό το μοντέλο μείωσε κατά 75 κιλά το υπέρβαρό του και διαθέτει ένα στροβιλοσυμπιεστή σταθερής γεωμετρίας με ρουλεμάν.

copie de tesla semi

Tesla semi

    • Ο Elon Musk τα καταφέρνει πάλι με το πρώτο ημιφορτηγό της εταιρείας. Σύμφωνα με την Tesla, είναι το πιο γρήγορο, το πιο ασφαλές με το χαμηλότερο TCO. Και σε ένα πραγματικό στιλ Tesla, είναι 100% ηλεκτρικό.

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+