Η επιλογή μου 0

microsoftteams image 9

Από το 1940 έως το 1970: οι πιο απίθανες καινοτομίες της Michelin

Δημοσιοποιήθηκε στις 28 Αυγούστου 2023 - 2 Λεπτά ανάγνωσης

Από την ίδρυσή της το 1889 από τους Γάλλους αδελφούς André και Edouard Michelin, η εταιρεία Michelin συνεργάζεται πάντα με τους μεταφορείς. Διαθέτει μακρά ιστορία καινοτομίας, συμβουλευτικής και υποστήριξης για μικρούς και μεσαίους στόλους οχημάτων, για να τους προσφέρει αποτελεσματικές και μακροχρόνιες λύσεις ελαστικών. Ανακαλύψτε τις καταπληκτικές καινοτομίες που σηματοδότησαν τον τομέα των οδικών μεταφορών από τη δεκαετία του 1940 έως τη δεκαετία του 1970.

 

Από το 1940 έως το 1970: οι πιο απίθανες καινοτομίες της Michelin

Η Michelin έχει μια μεγάλη ιστορία στην παροχή συμβουλών και την υποστήριξη των στόλων οχημάτων για να τους προσφέρουν λύσεις για πιο αποδοτικά και ανθεκτικά ελαστικά.

Ακολουθήστε μας σε ένα ταξίδι στον χρόνο για να ανακαλύψετε τις πιο αλησμόνητες καινοτομίες!


Κατά τη δεκαετία του 1940, η Michelin καινοτομούσε συνεχώς. Τα ακτινωτά ελαστικά, γνωστά ως Radial X, χαρακτηρίζονται ως μια επαναστατική τεχνολογία για τα επόμενα χρόνια.

Τη δεκαετία του 1950, το χαλύβδινο ελαστικό ήταν το ελαστικό που επέλεγαν οι μεταφορείς.

Η Michelin κυκλοφόρησε μια ακόμη καινοτομία στα τέλη της δεκαετίας του 1960 με τη σειρά Pilot 80. Ήταν το πρώτο χαμηλού προφίλ ελαστικό για φορτηγά.

Η δεκαετία του 1970 ολοκληρώθηκε με μια τελευταία καινοτομία: Τα ελαστικά χωρίς σωλήνες διπλού Χ, τα οποία απλοποίησαν σημαντικά τη διαδικασία τοποθέτησης και αποσυναρμολόγησης των ελαστικών. Μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου σημαίνει μεγαλύτερη παραγωγικότητα!

Θα ασχοληθούμε με περισσότερα σύντομα στα επόμενα επεισόδια μας!

ΠΗΓΕΣ:

© Collection du Patrimoine Historique Michelin

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+