Η επιλογή μου 0

header truckshow

Truck show, μία ξεχωριστή στιγμή

Δημοσιοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2023 - 2 Λεπτά ανάγνωσης

Ξαναζήστε μαζί μας το truck show του Nürburgring 2023!

Όπως και εμάς, σας γοητεύουν τα truck shows; Ελάτε μαζί, ενώ σας μεταφέρουμε στο ADAC International Truck Grand Prix, την εκδήλωση που συγκεντρώνει λάτρεις των φορτηγών από όλο τον κόσμο στη διάσημη πίστα Nürburgring στη Γερμανία. Μια στιγμή όπου κάθε βρυχηθμός του κινητήρα ακούγεται σαν ύμνος χαράς και υπερηφάνειας!

 

Απολαύστε το κλίμα του truck show

Αν είστε λάτρης των όμορφων φορτηγών, δεν θα θέλατε να χάσετε αυτήν το truck show, το οποίο σας μεταφέρει κατευθείαν στην καρδιά της δράσης στη θρυλική πίστα Nürburgring στη Γερμανία. Αγώνες φορτηγών, σόου και εκθέσεις βαρέων φορτηγών οχημάτων, εκθεσιακά περίπτερα, βραδιές με πάρτι που ολοκληρώνονται με μια επίδειξη πυροτεχνημάτων: όλα είναι ενορχηστρωμένα για να διασφαλιστεί ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Ανακαλύψτε τα πιο πρωτότυπα φορτηγά, κατανοήστε τα κίνητρα των οδηγών τους, νιώστε τον ενθουσιασμό των θεατών και μάθετε τι πιστεύουν οι ιδιοκτήτες στόλων.

 

Truck show, μία ξεχωριστή στιγμή | Michelin

Λάτρεις των custom φορτηγών, μείνετε συντονισμένοι!

Μην χάσετε καμία πληροφορία σχετικά με το truck show και την παρέλαση των φορτηγών, εγγραφείτε στο newsletter μας που είναι αφιερωμένο στους λάτρεις των φορτηγών.

 

 

 

Ετοιμαστείτε για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αγώνων φορτηγών 2024!

Το 2024, η Ευρώπη πρόκειται να φιλοξενήσει τρεις αγώνες φορτηγών, προσφέροντας ένα θέαμα που θα κόψει την ανάσα. Αυτοί οι διαγωνισμοί θα αναδείξουν τη δύναμη και το πάθος για τα βαρέα φορτηγά οχήματα, δημιουργώντας μια αξέχαστη σεζόν στις πιο διάσημες πίστες της ηπείρου.
- Η αναμέτρηση EuroTruck πραγματοποιείται στη θρυλική πίστα Spa-Francorchamps στο Βέλγιο. Αυτός ο χώρος στην Ardennes γίνεται η αρένα όπου η δύναμη των βαρέων φορτηγών οχημάτων ξεδιπλώνεται μέσα από τις περίφημες στροφές της. Ένας έντονος ανταγωνισμός, μια θεαματική εμπειρία.

-Το AlpineTruck Grand Prix στο Circuit Paul Ricard, ένας συναρπαστικός συνδυασμός δύναμης και απόδοσης στη νότια Γαλλία. Αυτή η εμβληματική πίστα, με τις γρήγορες ευθείες και τις στροφές τεχνικής δυσκολίας, προσφέρει ένα απαράμιλλο θέαμα σε αυτόν τον διαγωνισμό γεμάτο αδρεναλίνη, γιορτάζοντας τις επιδόσεις των βαρέων φορτηγών οχημάτων κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου.

-Το BalticHaul Masters στο Nürburgring της Γερμανίας, όπου η δύναμη των βαρέων φορτηγών οχημάτων συναντά την απαιτητική διάταξη αυτής της θρυλικής πίστας. Με στενές στροφές και γρήγορες διαδρομές στο Nordschleife, αυτή η πίστα μεγάλης τεχνικής δυσκολίας προσφέρει έναν έντονο ανταγωνισμό, συνδυάζοντας την παράδοση με το πάθος για τα φορτηγά.

Μάθετε περισσότερα για την κοινότητά σας κάνοντας εγγραφή στο newlsetter μας!

Από την custom καμπίνα φορτηγών σε ένα καθημερινό τροχόσπιτο για οδηγούς

Έχετε ήδη δει τις custom καμπίνες που αυτοί οι παθιασμένοι οδηγοί έχουν μετατρέψει σε σπίτι τους. Ανακαλύψτε πώς οι κατασκευαστές φορτηγών έχουν αναπτύξει όλο και περισσότερες λύσεις για τη βελτίωση της άνεσης των οδηγών.

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+