Η επιλογή μου 0

header app

Μια εφαρμογή για τους οδηγούς φορτηγών, η εφαρμογή σας: Michelin Truckfly

Δημοσιοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2024 - 3 Λεπτά ανάγνωσης

Οι οδηγοί φορτηγών μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν το Truckfly της MICHELIN, μια εφαρμογή που τους βοηθά να βρίσκουν τα καλύτερα σημεία, καθώς και πληροφορίες, υποστηρίζοντάς τους στο ταξίδι τους σε όλη την Ευρώπη. Ο Grégoire Rosay, Διευθύνων Σύμβουλος της Truckfly, αποκαλύπτει πώς αυτή η εφαρμογή αποτελεί ένα κρίσιμο πλεονέκτημα για τους στόλους που φροντίζουν για την καθημερινότητα των οδηγών τους.

 

Discover Truckfly, an initiative led by Grégoire Rosay

Grégoire Rosay Truckfly CEO

Grégoire Rosay, Διευθύνων Σύμβουλος της Truckfly 


Τι ακριβώς είναι το Truckfly;

Παρουσιάζουμε το Truckfly της Michelin, μια εφαρμογή που βοηθά τους οδηγούς φορτηγών να απολαμβάνουν τα ταξίδια τους χωρίς προβλήματα. Η δωρεάν εφαρμογή μας έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες οδηγούς, προσφέροντας πολλά περισσότερα από τα καλύτερα σημεία της διαδρομής τους, καθώς στόχος της είναι η βελτίωση της ζωής των οδηγών που βρίσκονται εν κινήσει. Καλύπτει 44 χώρες με 330.000 μοναδικούς χρήστες και είναι ο κινητός βοηθός για οδηγούς φορτηγών, ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες τους. Οι οδηγοί μπορούν να εντοπίσουν χώρους ανάπαυσης, υπηρεσίες και πολλά άλλα, εξοικονομώντας χρόνο κατά την οργάνωση των δρομολογίων τους.

Κατεβάστε το TruckFly της Michelin

Download the app truckfly

  1. 1. Παροχές με το πάτημα ενός κουμπιού: Το Truckfly σας παρέχει οδηγίες με αποτελεσματικό τρόπο για σημεία πλυσίματος φορτηγών, ποιοτικά εστιατόρια επάνω στον αυτοκινητόδρομο και ασφαλείς θέσεις στάθμευσης για ένα άνετο ταξίδι.
    2. Παραμείνετε πάντα ενημερωμένοι για την κυκλοφορία: Σε συνεργασία με αξιόπιστους διαχειριστές, το Truckfly παρέχει πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας τις ακριβείς παραδόσεις.
    3. Απλοποιημένο Parking: Η λειτουργία συνδεδεμένου χώρου στάθμευσης του Truckfly καθιστά την εύρεση διαθέσιμων χώρων εύκολη και άνετη.
    4. Προσβάσιμη ιατρική βοήθεια: Σε συνεργασία με το DocStop, το Truckfly παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες, δίνοντας προτεραιότητα στην ευημερία σας ενώ είστε σε κίνηση.
    5. Ολοκληρωμένο κέντρο πληροφοριών: Από τις ώρες λειτουργίας μέχρι τη διαθεσιμότητα Wi-Fi, το Truckfly βελτιστοποιεί το ταξίδι σας παρέχοντας πρακτικές πληροφορίες.

    Δεν είναι απλώς μια εφαρμογή. Είναι η αξιόπιστη λύση για κάθε οδηγό φορτηγού για ένα πιο ομαλό ταξίδι.

    «Μιλήστε στους υπαλλήλους σας για την εφαρμογή Truckfly σήμερα και βοηθήστε τους να εξοικονομήσουν χρόνο, φροντίζοντας τον εαυτό τους! « - Grégoire Rosay

Το Truckfly σε αριθμούς

Το Truckfly σε αριθμούς

truckfly in numbers new

Γιατί η βελτίωση των συνθηκών εργασίας για τους οδηγούς φορτηγών αποτελεί προτεραιότητα για τους διαχειριστές στόλων;

Σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Οδικών Μεταφορών (IRU), υπάρχει σημαντική έλλειψη επαγγελματιών οδηγών φορτηγών παγκοσμίως, με περισσότερες από 2,6 εκατομμύρια κενές θέσεις εργασίας.

Αυτή η έλλειψη προκύπτει από πλήθος παραγόντων, οι οποίοι είναι οικονομικοί, δημογραφικοί και ρυθμιστικοί. Επιπλέον, ένας αυξανόμενος αριθμός οδηγών φορτηγών στρέφει την προσοχή τους στη διανομή του τελευταίου μιλίου ως απάντηση στις αυξανόμενες απαιτήσεις της βιομηχανίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ενώ αυτή η μετάβαση αποσκοπεί στην ενίσχυση της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, έχει επίσης προκαλέσει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και τις συνθήκες εργασίας. Στο Truckfly, είμαστε αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση και τη βελτίωση αυτών των πτυχών προς όφελος του κλάδου στο σύνολό του!

 

Κατεβάστε το TruckFly της Michelin

cta download truuckfly

 

Το Truckfly της Michelin χρησιμοποιούν 330.000 μοναδικοί ενεργοί χρήστες στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Η εφαρμογή αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για οδηγούς φορτηγών σε όλο τον κόσμο! Θα είστε εσείς ο επόμενος στόλος που θα το χρησιμοποιήσει και θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων του με την καλύτερη εφαρμογή για οδηγούς φορτηγών;

Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν, όπως προβλέπεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παράξενες συμπεριφορές κατά την περιήγηση.

Χρησιμοποιήστε ή αναβαθμίστε/εγκαταστήστε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτόν τον ιστότοπο.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+